Chili cheese pull-apart bread

Här, mina vänner, har ni ett riktigt superenkelt recept att bjuda på gäster på nästa gång. Minimalt med ansträngning men ost + bröd + chili kan ju inte bli annat än en grym kombination. Jag gjorde en liten video för att demonstrera hur man gör och hur slutresultatet blir:  Kika in här för att kika på fler filmer och prenumerera på min YouTube-kanal. Och här kommer receptet:   Chili cheese-bröd 1 mjukt bröd150 g smör10 cm purjolök1 dl inlagda jalapenos 0.5 kruka persilja200 g riven smakrik ost (t ex skarp cheddar) Salt & peppar 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Skär brödet i ett rutmönster utan att skära ända ner i botten. 3. Hacka jalapenos, purjolök och persilja fint. 4. Smält smöret i micro eller på spisen, och blanda i det hackade i smöret. Salta och peppra eftersmak. 5. Fyll springorna i brödet, först med smörblandningen och sedan med riven ost. Se till att detfinns fyllning jämnt över hela brödet. 6. Lägg i en ugnsform och tillaga i ca 15 minuter tills osten har smält och brödet har fått enknaprig yta. Servera direkt!