Grilled cheese med avokado och jalapeños

Het? Check! Ostig? Check! Krämig? Smörig? Väldoftande? Check!, check, check! Den här smörgåsen behöver inte så mycket presentation, jag låter bilderna tala för sig själv. Men lova att säga till när ni har provat att göra den hemma och berätta för mig om ni tyckte att den var lika magiskt god sm jag så kan vi bilda "JAG ÄLSKAR GRILLED CHEESE"-klubb. Puss!  Grilled cheese med avokado och jalapeños(1 styck) 1 brödskivor, gärna surdeg2 skivor cheddaraost 1 jalapeño1/2 avokado1 msk majonnäsSmör och olja att steka i Salt & peppar 1. Skär avoado i skivor. 2. Skär jalapeño i långa skivor, ta ut kärnhuset och alla kärnor så att det inte blir så starkt. Stek jalapeñoskivorna i olivolja tills de blir mjuka och lite sotade. Ställ åt sidan och torka ur stekpannan.  2.Hetta upp stekpannan igen med en klick smör. Stek brödskivorna på båda sidorna. Lägg osten på den enda brödskivan och majonnäs på den andra. Lägg avokadoskivor och jalapeño ovanpå osten, lägg sedan på den andra brödskivan med majonnäs på. Tryck ihop lite lätt med en stekspade. Sätt ett lock på stekpannan och låt det ligga på i ca 30 sekunder så att osten smälter ordentligt.3. Dela den grillade mackan på två och servera direkt.