Min burgare på menyn: The Burgerland is baaaack!

Äntligen kan jag announca det jag har tisslat och tasslat om ett tag: MIN BURGARE ÄR TILLBAKA PÅ MENYN PÅ BARRELS!  Hurra, hurra, hurra! NI minns väl att jag hade min burgare The Burgerland på menyn på Barrels Burgers & Beer under augusti månad? Den gick så pass bra och så många har frågat om den efteråt att vi tyckte att vi borde köra en månad till, så nu under mars finns den att beställa igen! Vi har gjort en liten, liten ändring i receptet men annars är den precis lika god som den var sist, lovar!  Det var alltså denna jag och Siri fotade när vi var i Gamla Stan häromdagen, några av er lyckades gissa rätt om vad vi höll på med. Bra jobbat!  Extra stolt är jag över att vegovarianten av The Burgerland är excuse my French RIKTIGT JÄVLA GOD! Det tyckte både jag och Siri, och hon råkar ju vara vegoexpert. Sedan förra gången har Barrels bytt vegopuck, och den här passar alldeles utmärkt bra tillsammans med alla toppings på The Burgerland. Så, är du lakto-ovo-veg har du ingen anledning att inte prova du med!  Så vad innehåller den då? Två sorters ost, jalapeno relish, rostad lök, majonnäs. Tar du en dubbel får du fyra ostskivor, det är vad jag skulle säga är respektabelt för en burgare av hög standard. Ändringen vi gjorde från förra gången är att vi tog bort srirarcha-majonnäsen och bytte ut den mot vanlig majonnäs. Det gör ingen större skillnad egentligen, mer än att jalapeno relishen får skina lite mer när den inte tävlar med ytterligare en het komponent. Keeping it simple osv. Lova att berätta för mig om ni är där och äter burgaren under månaden och vad ni tyckte! Så himla kul att få göra detta igen tycker jag, hoppas att ni håller med. Puss & kram