RAW PEPPARKAKSBOLLAR

    Har du svårt att hålla dig borta från julgodis, pepparkakor, lussebullar och allt annat som det bjuds på vart du än går under decembermånad? KOLLA HIT!   Dessa underbart goda rawfood bollarna med smak av pepparkaka är precis vad du borde ersätta det andra med. Hälosamt, nyttigt och gott som gör att du slipper uppsvälld mage under alla olika fikatimmar du blir bjuden på. Dessa blev så grymt goda, smakar som pepparkaksdeg! Inspiration till dessa fick jag från Ida Warg, jag gjorde dock om receptet lite.    RAW PEPPARKAKSBOLLAR   2 dl cashewnötter // 2 cups cashew nuts  1 dl mandel // 1 cup almonds 6 dadlar // 6 dates 1-2 msk kokosolja // 1-2 tbs coconut oil  2 1/2 tsk pepparkakskrydda 1 tsk äkta vaniljpulver   Mixa cashewnötterna och mandeln till ett mjöl med hjälp av mixer, stavmixer eller matberedare och häll sedan i resten av ingredienserna. Forma till bollar och rulla i kokos.     Tog mig fem minuter från det att jag började tills dess att bollarna var rullade och klara. Ställ in i kylen ca 15 minuter och servera sedan. MUMS!