HEALTHY CUPCAKES

      Gjorde ett par så himla goda och nyttiga choklad- och banancupcakes imorse till min mormor då hon fyller 70 år idag och ni måste bara testa att göra dem. De är superenkla att baka, de går fort och det blev så mumsiga. Här nedan kommer ett recept för 8 st cupcakes.   För cupcakesmeten behövs:   ♥ 2 bananer ♥ 2 ägg ♥ 2 msk valfritt mjöl ♥ 4 tsk kanel ♥ 2 tsk kardemumma ♥ 2 msk valfri sötning (jag hade 1 msk honung och 1 msk stevia) ♥ 3/4 dl havregryn ♥ 2 tsk bakpulver ♥ 2 msk kakao (endast för chokladmuffinsen)   Till fyllningen behövs:   ♥ 1 burk vanilj kesella ♥ 1 citron   Gör så här: Sätt ungnen på 200 grader. Vispa äggen hårt med elvisp och rör sedan ner alla ingredienser förutom kakaon. Häll därefter hälften av smeten i hälften av muffinsformarna. Rör sedan ner kakaon i den andra hälften av smeten och häll i det i den andra hälften av muffinsformarna. Sätt därefter in i ugnen i 10 minuter.   Frosting + topping: Blanda vanilj kesellan med rivet citronskal av en hel citron och toppa sedan muffinsen med vad som önskas. Man kan toppa med exempelvis banan, blåbär, hallon, kokos eller chokladbitar.