VEGAN PEANUT BUTTER JELLY CUPS
OMGOMGOMG!! Det bästa som hänt mig i år..hittills...är dessa skapelser. DU.MÅSTE.TESTA. Gör såhär: CHOKLAD *8 msk smält kokosolja *5 msk agave sirap *4 msk kakao *3 msk Jordnötssmör SYLT -Jag använde mig av en hallonsylt från planet organic som är gjord på endast hallon, jag använde 6 msk sylt och sedan adderade jag *3 msk kokosolja *1 msk agave Om du inte får tag på en sylt som är 100% baserad på frukt kan du antingen använda vanlig sylt eller göra egen chia sylt, använd dig då av *3 dl hallon *8 msk vatten *2 msk agave sirap *4 msk chiafrön (mosa hallonen och addera chiafrön och vatten, tillsätt sötning och blanda allt väl- låt helst stå i kylen över natten) JORDNÖTSSMÖRFYLLNING * 4 msk jordnötssmör * 1 msk agave sirap *2 msk smält kokosolja 1.Börja med att göra chokladen och fyll därefter ca 6 muffinsformar, jag brukar använda mig av 2 matskedar choklad till första lagret. Låt chokladen stelna i frysen ca 10 min. 2. Därefter toppar du med hallonsylten, in med formarna i frysen. Efter 10 min är det dags för tredje lagret med jordnötssmör, här använde jag 2 msk jordnötssmör men beroende på hur tjockt lager du vill ha är det valfritt. Låt vila i frysen ca 30 min. 3. Nu ska du göra fjärde och sista lagret, det enklaste! Fjärde lagert består nämligen bara utav 2 msk choklad, ställ sedan in i frysen ca 10 min och därefter är dem redo att ätas! Förvaras i frysen