VEGAN PEANUT BUTTER JELLY CUPS

OMGOMGOMG!!  Det bästa som hänt mig i år..hittills...är dessa skapelser.  DU.MÅSTE.TESTA. Gör såhär:  CHOKLAD *8 msk smält kokosolja  *5 msk agave sirap  *4 msk kakao  *3 msk Jordnötssmör  SYLT -Jag använde mig av en hallonsylt från planet organic som är gjord på endast hallon, jag använde 6 msk sylt och sedan adderade jag  *3 msk kokosolja  *1  msk agave  Om du inte får tag på en sylt som är 100%  baserad på frukt kan du antingen använda vanlig sylt eller göra egen chia sylt, använd dig då av  *3 dl hallon  *8 msk vatten  *2 msk agave sirap  *4 msk chiafrön (mosa hallonen och addera chiafrön och vatten, tillsätt sötning och blanda allt väl- låt helst stå i kylen över natten)  JORDNÖTSSMÖRFYLLNING  * 4 msk jordnötssmör   * 1 msk agave sirap  *2 msk smält kokosolja  1.Börja med att göra chokladen och fyll därefter ca 6 muffinsformar, jag brukar använda mig av 2 matskedar choklad till första lagret. Låt chokladen stelna i frysen ca 10 min. 2. Därefter toppar du med hallonsylten, in med formarna i frysen. Efter 10 min är det dags för tredje lagret med jordnötssmör, här använde jag 2 msk jordnötssmör men beroende på hur tjockt lager du vill ha är det valfritt. Låt vila i frysen ca 30 min.  3. Nu ska du göra fjärde och sista lagret, det enklaste! Fjärde lagert består nämligen bara utav 2 msk choklad, ställ sedan in i frysen ca 10 min och därefter är dem redo att ätas!  Förvaras i frysen