VEGANSKA BALLERINA KAKOR

Det är sant! Dem är här..VEGANSKA BALLERINA KAKOR!!!! Nu i en hälsosammare version, utan vitt socker och smör. Perfekt för eftermiddagens energidipp eller till helgfikan. Med bara 6 ingredienser kan du också baka dem:  *4 dl mjöl *6 msk äppelmos *120g  agave sirap * 0,8 dl Kokosolja  *1,5 msk kakao  Gör såhär:  1.Blanda kokosolja/agave/äppelmos-rör om.  2. Addera mjöl till smeten. Knåda till en deg, var noga med att inte knåda förlänge då det kan göra kakorna torra och sega 3. Addera kakao till ena halvan av degen. Låt vila i kylen 30 min  4. Rulla till bollar, tryck ut med handflatan, ca 6-7 diameter. Lägg på ett bakplåtspapper. Gör ett runt hål i den ljusa kakan, jag använde mig av en kork från en PET-flaska. 5. Grädda I ca 13-15 min, låt svalna. Under tiden som kakorna svalnar gör du chokladen.  *5 msk smält kokosolja *1 msk agave  *4 msk kakao *1 msk jordnötssmör -När kakaorna svalnat lägger du en klick choklad på den mörka botten, använd sedan den ljusa kakhalvan som ett lock.  VOILÁ! ÄT OCH NJUT