Halloumi stroganoff

I månader har jag varit sugen på korv stroganoff. Men eftersom jag knappt äter kött längre (kan nog räkna på ena handen jag ätit kött senaste året, fisk exkluderat), så har jag inte riktigt vetat hur man gör den bästa vegetariska varianten. Tills nu! Alltså people, oavsett om ni äter kött eller inte bara måste ni testa denna recept! Får jag lov och presentera: ett stycke halloumi stroganoff! Recept: 1 dl linser, 200 g halloumi, 2 morötter, 1 gul lök, 2 msk tomatpuré, 2,5 dl matlagningsgrädde, 2 dl passerade tomater, 1 grönsaksbuljongtärning, 1 msk balsamvinäger, 1 tsk torkad timjan och salt och peppar efter smak. Gör så här: Koka linserna enligt anvisningen på förpackningen. Samma sak med riset. Skär halloumin och morötterna i centimetertjocka stavar. Hacka löken som du sen steker tillsammans med morötterna i några minuter. Tillsätt sedan halloumin.Tillsätt tomatpuré, grädde, passerade tomater, buljongtärning, vinäger och timjan. Rör ner linserna. Salta och peppra efter smak. Låt stroganoffen koka upp oh sjuda ett par minuter. Under tiden kan du koka upp broccoli om du är sugen på att ha det till.