CHOCOLATE CHIP DOUGH BROWNIES

Hej på er!! Hur är det? Det har varit lååååångt uppehåll med bloggandet:) Det har kommit en C-uppsats i vägen så tiden har gått till den:) Det har bakats en del ändå men det har inte kommit så långt som till bloggen:) Men nu blir det nya tag, det lovar jag.  I övrigt är det bra. Vintern är inte min favorit men man får stå ut:) Jag föredrar regn framför snö, sådan är jag:):)  Ni kommer vi till ett recept på brownie som vi åt i helgen:) En dryg kaka som räcker till många. Kram KakAnn:)                   ca 35-40 st   400 g mörk choklad 275 g smör 350 g farinsocker 6 ägg 150 g vetemjöl 1 tsk vaniljsocker (eller 1 msk starkt kaffe om du hellre vill det)   Chocolate chip cookie dough 175 g smör, rumsvarmt 170 g strösocker 150 g farinsocker 200 g vetemjöl 2 msk mjölk 2 tsk vaniljsocker 200 g finhackad choklad, jag tog mjölkchoklad   Garnering:  Smält choklad ringlas över eller gör som jag gjorde, tog chokladsås och ringlade över.:)   Ugn: 175 grader Smält choklad och smör i en kastrull. Rör ner farinsockret tills det blandats ordentligt. Tillsätt alla äggen och rör väl. Tillsätt mjöl och vaniljsocker. Rör ihop. Häll i en form ca 20x30 cm. Grädda kakan mitt i ugnen ca 30 minuter enligt orginalreceptet, jag gräddade i ca 20 minuter. Låt svalna. Chocolate chip cookie dough:  Rör smör, socker och farinsocker fluffigt. Tillsätt mjöl, mjölk och vanilj, Rör ihop.( Om smeten blir för torr tag mer mjölk i, det gjorde jag i min) Tillsätt sist den hackade chokladen.  Bred ut toppingen på den avsvalnade kakan och ställ kallt i minst en timme. Gärna över natten. Ringla över chokladen. Skär i bitar och njuuuut:)