CHOCOLATE CHIP WALNUT BROWNIES

      TJENARE TJENARE!! Hur mås det? Jag har jobbat helg. Inatt lyckades jag med konststycket att inte kunna somna. Tror jag skrapade ihop 1 timmes sömn. Så ni som träffat mig och tyckte jag var konstig vet nu varför:) I helgen som gick åt vi denna kaka! Hade behövt en bit idag. Mättande men god! Så baka på!!       1 plåt 350 g mjukt smör 6 dl strösocker 3 dl kakao 1 dl ljus sirap ½ tsk salt 6 ägg 3 dl vetemjöl 400 g vit kvalitetschoklad 400 g valnötter   FUDGE GLAZE: 3 dl vispgrädde 1 dl mjölk 1 dl ljus sirap 1 tsk malen ingefära 400 g mörk kvalitetschoklad   Valnötter till dekoration   Ugn 175 grader Vispa smör och socker vitt och krämigt. Rör ner kakao, sirap och salt i smeten. Rör i ett ägg i taget och vänd sist ner vetemjölet i smeten.  Hacka chokladen grovt och vänd ner den och hela valnötter i smeten.  Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll med smet. Grädda kakan mitt i ugnen ca 10-15 minuter. Prova med sticka. Den ska vara lite kladdig. Låt svalna.   Mot galzen!! Koka upp grädde, mjölk och ingefära. Tag kastrullen från värmen. Finhacka chokladen och blanda den med den varma grädden tills den smält.  Bred ut glasyren över kakan, strö över valnötter och låt den stelna i kylen. Gärna över natten. Skär den sedan i rutor.  Gott med glass eller en klick grädde till.  Enjoy:)