White Chocolate Hazelnut Cheesecake

        OJ vad tiden går fort! Länge sedan jag bloggade känns det som. Hinner inte baka allt jag vill heller. Men till jobbhelgen gjordes denna kakan. Mäktig men underbar då smaken av rostade hasselnötter möter den fina syran hos philadelphiaosten. Värd att prövas:)  Kramar Kakann:)   Ca 12-14 bitar   BOTTEN: 100 g smulade digestivekex 120 g smält smör ½dl strösocker 50 g rostade, hackade hasselnötter(i grundreceptet ska nötterna vara malda om ni hellre vill det:)   FYLLNING: 800 g Philadelphiaost 3 dl strösocker 4 stora ägg, rumstempererade 160 g finhackad vit choklad     GARNERING: 100 g rostade, grovhackade hasselnötter 100 g grovt hackad vit choklad   Ugn: 160 grader   Smörj en springform, ca 25 cm i diameter. BOTTEN. Blanda alla ingredienserna. Tryck ut blandningen i springformen. Grädda i ca 10 min. Tag ur den ur ugnen. Låt den svalna. FYLLNING. Vispa philadelphiaosten mjuk och smidig, tillsätt socker och ägg i omgångar tills det är krämigt. Tillsätt den vita chokladen. Blanda ordentligt så att inget ligger i botten. Häll ostfyllningen ovanpå den gräddade botten. Grädda kakan mitt i ugnen ca 40 minuter. Tag ut kakan försiktigt och strö på garneringen. In med kakan i ugnen igen i ca 20 minuter. Den är klar då kanterna är fasta och mitten rör sig lite då man skakar på formen.  Vill du kan du låta kakan svalna i ugnen med öppen ugnslucka i ytterligare en timme. ( Det gjorde inte jag, det blev bra ändå:) Efter att den svalnat sätt på plastfolie över den och in med den i kylen i 12 timmar. Ta ut den ca 15-30 minuter före servering.  Lycka till:)