EN FÄRGGLAD BAS.

Fokusera mer på basen eller tillbehören än själva "köttet" i måltiden. Så här ser ofta konstruktionen utav mina luncher ut. Jag böjar med grönsaker, ris/pasta/potatis/gryn och lägger sist till makrill/lax/kyckling/tonfisk/fetaost/halloumi/bönor/biffar. Det som finns hemma helt enkelt. > Gurkmeja !!! Om du ska äta ris, quinoa, bulgur, couscous, mathavre eller något av alla gryn som finns nu för tiden - Addera en nypa gurkmeja i kokvattnet. Så får du en gyllengul fin färg som ger en finare lyster på grynen. > FruktHacka upp någon god frukt och pimpa med. Jag rekommenderar starkt persika eller nektarin som jag just nu är besatt av.Gärna i sällskap av fetaost..eller halloumi.. Toppa med: > Olivolja & balsamico En skvätt olivolja och balsamico lyfter hela måltiden ytterligare några snäpp. > Krydda  Salt, peppar, chili, curry, paprika vad du nu gillar och vad som passar med resterande. > Frön & nötterSesam, solros eller pumpafrön. Mandel eller valnötter förslagsvis.