TwixKakor

Här kommer ett recept på Twixkakor. Jag tycker att de bli allra godast om man skär dem i smått - som små godisbitar.  Jag använder mig av en snabbkola när jag gör dessa kakor. Man har lite vetemjöl i och när kolan precis börjar koka är den klar.  Mördeg: 100 g smör 0,5 dl socker 3 dl vetemjöl Snabbkola: 100 g smör 2 dl strösocker 1 dl sirap 4 msk vetemjöl 200 g smält choklad Arbeta ihop ingredienserna till mördegen.Tryck ut i en form som är ca 30x20Grädda i 200 grader ca 10 min Lägg i smöret, sockret och sirapen till kolan i en kastrull. Låt sockret smälta och häll sedan i mjölet. Värm och rör men inte för mycket (konsistensen kan bli sockrig om man rör för mycket). När kolasmeten precis börjat koka är den klar. Bred ut kolan över mördegen och sätt in och låt stelna i kylen eller frysen. Smält chokladen och bred över kolan. Låt stelna.Skär kakan i bitar.