Banankaka med glasyr

Det behövs:1 msk smör 2 msk ströbröd 1 dl råsocker 2 dl florsocker 150 g rumsvarmt smör 3 mogna, mixade bananer 0.5 citron, saften av 2 ägg 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1 tsk malen kanel 0.5 tsk malen ingefära 50 g hackade valnötterGLASYR: 25 g rumsvarmt smör 1 dl florsocker 200 g färskost 0.5 citron, finrivet skal och saft 0.5 apelsin, finrivet skalGör så här 1. Smörj en bakform med smör och ströbröd. Vispa socker och smör smidigt med elvisp. Rör ner banan, citronsaft och ägg i socker- och smörblandningen. 2. Blanda alla torra ingredienser och vänd ner i smeten tillsammans med nötterna. Häll smeten i bakformen och grädda mitt i ugnen 30-35 minuter. Vänd kakan ur formen när den svalnat. 3. Vispa smör och socker poröst med elvisp. Vispa ner färskost, citronsaft, citronskal (endast det gula) och apelsinskal (endast det orangea) Bred glasyren över kakan. Garnera eventuellt med rivet apelsinskal, nötter och kanel.Receptet kommer från: www.coop.se