Midssommartårta

Midsommartårtatårtbotten200grader 30-45min1,5dl bovetemjöl2dl kokosmjöl2tsk bakpulver1tsk vaniljpulver3msk kakao2 msk smält gheeca 3 dl kokosvatten (tillsätt mer om konsistensen blir för fast)sötningsmedel ( frivilligt)blanda i en bunke och smaka av och tillsätt mer av smaksättningen om så önskas.klä in en rund form och häll i smeten och in i ugnen.kokosgrädde med smaklägg en burk kokosgrädde i frysen måste ligga där ca 1timme1 burk kokosgrädde1dl kokosvaniljpulversötning (valfritt)granatäpple1citron ( sestet)när kokosgrädden varit i frysen, ta ut den och lägg i en bunka men undvik vattnet i botten av burken, kommer vattnet med så går den tyvärr inte att vispa. vispa på hög hastighet i ca 10 min tills den är som en grädde och tillsätt sedansmaksättningen samt granatäpple.Mandelkakor1/2 dl kikärtsspad3-4dl mandelmjölvaniljpulversötning (valfritt)mixa kikärtspadetmed en stavmixer tills det börjar likna en maräng,sedan tillsätt det andra och ha i mandelmjöl tills det når en fast konsistens som går att spritsasedan spritsa ut och in i ugnen i 10 min 200grader.bygg ihop tårtanmin tårtbotten va tyvärr med om en olycka så kunde ej dela den som en vanligtårta så jag byggde ihop den på en tallrik,lägg första tårtbotten på fatet sedan lägg på lite skivad banan,några droppar citronsaft och gräddblandningen samt färska blåbärsedan på med lite smulor av tårtbotten (eller andra delen om den är hel) mer gräddblandning,blåbär,kakor,björnbär,kokos och en stor jordgubbe :DD