FÖRRA ÅRETS EVENT NÅDDE ÖVER SJU MILJONER FÖLJARE PÅ SOCIALA MEDIER, OCH GILLADES AV ÖVER 400 000 PERSONER PÅ INSTAGRAM. NU PLANERAR VI PÅ MODERN WOMEN MEDIA NÄSTA ÅRS UPPLAGA, ETT EVENT I TVÅ DELAR: EN HELDAG MED SVERIGES STÖRSTA INFLUENCERS OCH EN EXKLUSIV GALA DÄR DE FRÄMSTA PROFILERNA INOM DIGITALA MEDIER UTSES – VAR MED OCH SÄTT INNEHÅLLET REDAN NU!


Intresserad? Kontakta Patrik Wessberg på patrik@modernwomenmedia.se eller Rondek Zirari på rondek@modernwomenmedia.se.

Del 1: Social Media Day

En fullspäckad dag med sociala medier i fokus. Stort event på dagen med intressanta varumärken, samtal med ledande sociala medie-aktörer, livepoddar och workshops, giveaways, goodiebags och mycket mer.

Förra året besöktes dagen av över 1500 personer, och bland de medverkande fanns Michaela Forni, Petra Tungården, Ellen Bergström, Daniel Paris, Josefin Dahlberg, Kissie och många fler.

Del 2: Social Media Gala

Exklusiv gala där Sveriges främsta digitala medieprofiler uses inom kategorierna blogg, Twitter, Instagram, Snapchat, Youtube och podd. Sittande middag för landets 150 största och viktigaste influencers och under årets gala framförde Amanda Winberg sin senaste hit ”Clouds”. Läs mer om årets vinnare här! (länka till: http://www.devote.se/artiklar/de-ar-bast-i-sverige-pa-sociala-medier-4614)

Röster om förra årets Social Media Party

”Det var fantastiskt roligt att vara en del av Social Media Party där så många förebilder på sociala medier samlas! Den digitala världen ger oss oändliga möjligheter att kommunicera vilket är en fantastisk utveckling. Men precis som i livet finns det baksidor som vi alla måste ta ansvar för och lära oss att hantera. Näthat är ett av de största problemen i Sverige idag och kanske runtom i världen - och det är ju baksidan av att vi alla har blivit så digitala. Som stort företag som faktiskt förmedlar det mesta av konnektiviteten är det viktigt att vi tar ansvar. Genom samarbetet med Social Media Party får vi möjligheten att sätta ljus på frågor om trygghet och kärlek på nätet för att sprida kunskap och inspirera till förändring. Bland annat genom att lyfta alla dessa influensers som är så enormt viktiga förebilder för nätklimatet.”

- Hélène Barnekow, VD Telia Sverige


Då var Social Media Gala klart för det här året. Satan vad roligt jag hade alltså! Umgicks inte bara med fantastiska människor utan allt var även så proffsigt uppstyrt, lugnt den bästa bloggfesten/galan jag varit på.

- Andrea Hedenstedt, bloggare


”Sjukt snyggt uppstyrt och jag tror vi alla gick runt med ett stort leende på läpparna hela kvällen!”

- Bianca Wahlgren Ingrosso, bloggprofil


”Jag vill tacka Modern Women Media och Margaux i spetsen som styrde upp världens bästa dagsevent för alla läsare och följare som verkligen var så kul och generöst (och gratis för alla!) och kvällen som verkligen var pricken över i. Det var länge sen jag var på något som var såhär bra!”

- Daniel Paris, Programledare, radiopratare och bloggprofil


”Kvällen var helt fantastisk och tack fina Margaux och Devote för en väldigt fint uppstyrd gala. Ett STORT + till att det endast serverades vegetarisk mat på galan och att jag för en gångs skull fick magisk 3 rätters vegansk kost!”

- Ida Warg, bloggprofil


”Värmer i ett blogghjärta att det faktiskt finns en gala för oss alla som håller på med sociala medier.”

- Edita ”Foodjunkie” Renlund, bloggprofil


”Margaux var en så grym konferencier! Älskade henne på scenen! Jag jobbade ju med Social Media Party och galan förra året så vet hur mycket jobb det ligger bakom ett sånt här event. Var riktigt stolt över min gamla arbetsplats när jag satt där på gala-middagen <3

- Michaela Forni, bloggprofil