CITRONKOLA

        Här kommer ett tips till med gott julgodis;) Ett underbart recept från Tina Nordström:) Gör, ät och njut:)   70-80 bitar 5 3/4 dl strösocker 3 citroner 125 g smör 350 g vit choklad 225 g kokosfett   Ha en kökstermometer i beredskap med:) Tvätta och riv av det gula skalet från citronerna ner i en stor kastrull. Pressa sedan saften ur citronerna och häll i. Häll i sockret. Koka upp socker, saft och skal tills sockret smält. Sila bort skalen och häll tillbaka resten i kastrullen. Låt sjuda tills det har en temperatur på 115 g. Tillsätt då smöret och låt det fortsätta koka till 120 grader. Rör ner den vita, hackade chokladen och rör tills smeten är blank. Tärna ner kokosfettet och låt smälta under omrörning. När smeten är blank häll upp den i en större form ca 30x25 cm klädd med bakplåtspapper. Låt kallna innan du skär upp den i bitar. Förvara kallt. Går att frysa.   UNDERBAR citronsmak!!