FUDGE- DEN NI BARA MÅSTE GÖRA:)

    Hej på er! Jag är äntligen tillbaka efter lite strul med min blogg. Härligt:) Jag har gjort en fudge ni bara måste prova!! Det är inte jag som kommit på receptet ska tilläggas men den som har det är ett geni! Det bästa med denna fudge är att ni kan ta vilken choklad ni gillar bäst från tex Marabou och smaksätta er fudge. Det är det fina i visan. På bilden är den smaksatt med salta mandlar Marabou. Har också gjort en med saltlakrissmaken. Underbar! Vad väntar ni på?? Sätt igång så ni kan äta upp den:) Kram KakAnn!   25-30 bitar 3 dl grädde 3 dl strösocker 1 dl ljus sirap Häll i en stor, tjockbottnad kastrull. Låt småkoka tills den är 120-122 grader. Använd gärna en kökstermometer. Har ni ingen så ska ni kunna göra kulprovet och kunna rulla smeten till en kula. 180 g av den choklad ni gillar bäst 50 g smör Ta bort smeten från plattan. Rör ner choklad och smör tills det smält. Häll ut i en form som är ca 15x15 klädd i bakplåtspapper. Häll gärna på något strössel ni gillar, tex daimkulor, krokant eller dylikt. In i kylen i 4 timmar. Skär i lagom bitar.NJUT!!